Sectors

Una solució definitava pels restaurants i bars on el cambrer recull l'import del client i va al Cashkeeper a tancar el compte i recollir el canvi. També s’adapta perfectament a la venda amb sefl service o take away.

COMERÇ I ALIMENTACIÓ

CashKeeper li ofereix un especialista format específicament pel sector comerç i alimentació amb una àmplia experiència i coneixement del mateix.

  • INSTAL·LACIÓ I FORMACIÓ A DOMICILI
  • PRIMER ANY DE SUPORT, MANTENIMENT I NETEGES
  • RENTING A 60 MESOS
  • caixa-cuadra La caixa sempre cuadra, 3 nivells de claus de seguretat.
  • no-errors No hi ha errors en el canvi, eviti furts indesitjats.
  • monedero Màquina davant del client o treballador. Disseny exclussiu.
  • billetes-y-monedero Tots els bitllets i monedes son verificades.
  • conexcion-diversa Es poden connectar diversos ordinadors a un sol Cashkeeper.
  • anclaje Anclatges anti-robatori.
  • formacion Claus en mà amb formació i post venda inclòs.
CK950
OPCIÓ 1
CK+ APOLO SIGMA
OPCIÓ 2
CK+ ZEUS SIGMA
OPCIÓ 3
PACK 1 PACK 2
CASHKEEPER
TPV
IMPRESORA DE TICKETS
PROGRAMA
SAI
IMPRESORA
DE COCINA
2x COMANDEROS
WIFI

CONTROL DEL CASHKEEPER DES DEL MÒBIL

Accedeix a l'última informació de nivells de canvi i recaptació de cada dispositiu. Activa i rep avisos en temps real per faltes de canvi, alertes o import en recaptació. Habilita o restringeix l'accés a encarregats o responsables de cada un dels dispositius o simplement fes una ullada a els diners que hi ha en les teves màquines.

Que no se t'escapi cap detall en el control de la teva efectiu.

QUE NO SE’T ESCAPI CAP DETALL EN EL CONTROL DEL TEU EFECTIU

Accedeix a l'última informació de nivells de canvi i recaptació de cada dispositiu. Activa i rep avisos en temps real per faltes de canvi, alertes o import en recaptació.
Habilita o restringeix l'accés a encarregats o responsables de cada un dels dispositius o simplement fes una ullada als diners que hi ha en les teves màquines.

Distribuidor Oficial CashKeeper en Girona. Distribuidor Oficial CashKeeper en Barcelona. Especialistas en Maquinas de Gestión de Efectivo Multimarca en Gerona. Especialistas en Maquinas de Gestión de Efectivo Multimarca en Barcelona. Venta e Instalación de Maquinas de Gestión de Efectivo Líder en el Sector de Máquinas de Gestión de Efectivo. CashKeeper te ayuda al cobro automático y a gestionar el dinero de tu negocio. Cajón automático cashkeeper ck950. TPV y Cajas Registradoras en Barcelona. TPV y Cajas Registradoras en Gerona. Sistemas de gestión de cobro inteligentes. Sistema de Compra y Pago Automático para Productos y Servicios