Serveis

Tranquilitat i seguretat pel teu comerç

pc-completo
Cashkeeper està integrat amb WINEX, FIRESOFT, BDP, AGORA i pot connectar-se amb tot tipus de software professional, de manera que és 100% compatible amb el seu programa de gestió.
tutorial
Completa formació del seu personal. Programes de manteniment preventiu i post venda, servei hot line, netges periòdiques i resolució d’averíes in situ i telemàticament.
24-horas
Li oferim una ampliació del Servei Tècnic exclussiu, amb un contracte d’ampliació d’horari i de servei de festius per poder seguir treballant els festius.

La caixa sempre quadra, 3 nivells de claus de seguretat. No hi ha errors en els canvis, eviti furts indesitjats. Màquina davant el client o empleat. Disseny exclusiu. Tots els bitllets i monedes són verificats.
Es poden connectar diversos ordinadors a un sol CashKeeper. Ancoratges antirobatori.
Claus en mà amb formació i post-venda inclòs.

CONTROL DEL CASHKEEPER DES DEL MÒBIL

Accedeix a l'última informació de nivells de canvi i recaptació de cada dispositiu. Activa i rep avisos en temps real per faltes de canvi, alertes o import en recaptació. Habilita o restringeix l'accés a encarregats o responsables de cada un dels dispositius o simplement fes una ullada a els diners que hi ha en les teves màquines.

Que no se t'escapi cap detall en el control de la teva efectiu.

QUE NO SE’T ESCAPI CAP DETALL EN EL CONTROL DEL TEU EFECTIU

Accedeix a l'última informació de nivells de canvi i recaptació de cada dispositiu. Activa i rep avisos en temps real per faltes de canvi, alertes o import en recaptació.
Habilita o restringeix l'accés a encarregats o responsables de cada un dels dispositius o simplement fes una ullada als diners que hi ha en les teves màquines.

ESTÀS INTERESSAT/DA?
Truca ara!

972 317 558

O envian’s el següent formulari i un dels nostres assessors es posarà en contacte el més breu possible

Distribuidor Oficial CashKeeper en Girona. Distribuidor Oficial CashKeeper en Barcelona. Especialistas en Maquinas de Gestión de Efectivo Multimarca en Gerona. Especialistas en Maquinas de Gestión de Efectivo Multimarca en Barcelona. Venta e Instalación de Maquinas de Gestión de Efectivo Líder en el Sector de Máquinas de Gestión de Efectivo. CashKeeper te ayuda al cobro automático y a gestionar el dinero de tu negocio. Cajón automático cashkeeper ck950. TPV y Cajas Registradoras en Barcelona. TPV y Cajas Registradoras en Gerona. Sistemas de gestión de cobro inteligentes. Sistema de Compra y Pago Automático para Productos y Servicios